Milli Atletizm Hocasından genç yeteneklere çağrı

 Milli Atletizm Hocasından genç yeteneklere çağrı

Milli takım kampına katılacak Erdek'li atletlere yeni yıldızlar bekleniyor.

21-23 Ağustos 2014 tarihlerinde Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı 2. Avrupa İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası Trabzon’da yapılıyor.

Avrupa Şampiyonası’na bölgemizi temsilen katılan Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN,  3 ay Milli Takımı kamplarda hazırlık yaptıktan sonra Sporcuların çok iyi durumda olduğunu söyledi.

Gülhan, ‘’Amacımız ülkemize çok sayıda madalya kazandırmak. Benimle birlikte 4 tane daha antrenör arkadaşım var. Baş antrenörümüz ve Milli Takım genel koordinatörümüz İbrahim Urgancı’nın oluşturmuş olduğu ekip 3 aylık kampta çok uyumlu bir şekilde çalışmalarını tamamladı. Bu uyumlu çalışmanın meyvesini 21-23 Ağustos 2014 tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda alacağımıza inanıyorum.’’ Dedi.

Spor kültürünü Erdek’te daha üst noktalara çıkarmayı hedeflediğini söyleyen Niyazi Gülhan, ‘’Erdek’te,  sporcularımız Aleyna Çakmak ve Hilayda Arslan ile Erzurum’a Milli Takım kampına davet edildik. Ay sonuna doğru bir aksilik olmazsa bu kampa da katılmaya çalışacağız. Ayrıca bunların dışında 3 sporcumuz da tarihi tam olarak belli olmayan Mersin’de yapılacak kampa gidecekler. Amacım Erdek’te daha fazla sporcu yetiştirmek ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bunun için anne ve babalar hiç tereddüt etmeden çocuklarını çalışmalarıma göndermelerini,  önce sağlık için, sonra başarı için spor yapmalarını bekliyorum.’’ Dedi.

 

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli