Havran`da Kosgeb paneli

 Havran`da Kosgeb paneli

Havran esnafı Kosgeb veri tabanı,beyanname doldurulması,desteklenen sektörleri öğrendi.






Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (HESOB) Erdal Önder, küçük ve orta ölçekli esnafın bilgilendirilmesi amacıyla panel düzenledi.


Balıkesir KOSGEB müdürü İsmail Özdemir İlçedeki iş adamlarına desteklemeler hakkında bilgiler verdi.
Özdemir ``Erdal Önder gibi bir Başkana sahip olduğunuz için çok şanslısınız genç dinamik girişimci ruha sahip Sivil Toplum Örgütlerinin Erdal Önder gibi idarecilere ihtiyacı var.`` dedi.
Havran Kaymakamı Mustafa Eldivan ve Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder günün önem ve anlamını belirten birer konuşmalar yaptılar.
Başkan Önder yaptığı konuşmada şunları söyledi. ``Hepimiz ekmek paramızı yüce yaratıcının değer verdiği bir iş olan ticaret yaparak kazanan kişileriz aynı zamanda bir Peygamberlik mesleği olan tüccarlık sosyal yaşamın bir dengesi olan ticarette üreterek ve hizmet ederek insanoğlunun ihtiyaçlarını karşılamaktayız.``
``Esnaflığın ilk kurallarını koyan üstadımız Ahi Evran`ın belirlediği ilkeleri geliştirerek devam eden teşkilatlarımız büyüyerek günümüze kadar gelmiş bulunmaktayız bugün ise camiamız değişen dengeler ve sıkışan pazar içersin de bin bir zorlukla ayakta durabilmekte bu zor şartlar altında faaliyet gösterirken hem istihdama katkı sağlama hem de vergilendirmiş kazanç kutsaldır anlayışı ile hareket etme çabası içindedir.``  dedi.
Panele Havran Kaymakamı Mustafa Eldivan Havran, Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Havran Mal Müdürü Murtaza Erdoğan, Havran`da faaliyet gösteren oda ve dernek Başkanları ile üyeler katıldı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı