EN BÜYÜK ENGEL ENGELLENMEKTİR

 EN BÜYÜK ENGEL ENGELLENMEKTİR

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Belediye Konferans salonunda etkinlikler düzenledi.

Gönen`de, 10-16 Mayıs Engelliler haftası dolayısı ile Gönen Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Belediye Konferans salonunda etkinlikler düzenledi.

1 kurucu, 1 müdür,1 psikolog, 1 fizyoterapist, 4 zihinsel engelli sınıfı, öğretmeni, 1 okul öncesi öğretmen, 1 memur, 2 ulaşım sorumlusu, 1 hizmetli personel ile Gönen, Biga Bandırma,  Manyas ve mahallelerde hizmet vermektedir. Gönen Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde özel öğrenme güçlüğü desteği, bedensel engelli desteği, yaygın gelişimsel bozukluğu desteği, zihinsel engelliler desteği, programları alanında eğitim vermekte.

Öğrenciler 1 yıl boyunca hazırladıkları oyunları sahnede yaptıkları gösteriler ile salonu dolduran protokol, aileleri büyük sevgi gösterisinde bulundular. Öğrencilerden İbrahim Bozkurt ve Tunahan Can anne ve anneciğim şiirlerini okurken ve kısılefon gösterisinde sevinç ve hüzün bir aradaydı.

Öğrencilerin halk oyunları gösteriler ve kurumun öğretmenlerinin Davul şovlarında görmeğe değerdi. Engelli olmak eğitime engel değil yeter ki fırsat verilsin diyen öğrenciler gösterilen ilgiden büyük gurur duydular.

Geceye Bandırma  S. A. S. F. AG. Halk oyunları da büyük ilgi gördü. Gecede Bel. Baş. V. Süleyman Dökmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz tarafından gecenin anısına Bandırma S.A.S.F.AG Halk oyunları ekibine plaket verdiler.

 

 ASKER OLUYORLAR

 

Gönen  Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde öğrenim gören Birol Tuzak, Ali Riza Gedik, Volkan Koyuncu, Ahmet Kancı, Eyüp Yabancı, Halil Avcı, Hızır Işık, Sezer Ergin, Murat Giray Özden, Tayfun Korkutan Askerlik zamanı geldiğinden Balıkesir İl Jandarma Komutanlığında Askerlik görevlerini yapacakları için büyük sevinç içinde idiler. Gönen Askerlik Şube. Başkanı .Personel Üsteğmen  Veyis Şahin, Kamil Gündüz j. Kıdemli başçavuş  Garnizon  Kom .V. Askere gidecek olan adaylara fulor takarak onları  Vatani görevlerini yapacakları için kutladılar .

                                         Ahmet Ilgazlı/ GÖNEN



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli