“Emeğin İzi” ahşap yakma sergisi

 “Emeğin İzi” ahşap yakma sergisi

“Emeğin İzi” adlı sergi Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonun’da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Bandırma Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi,  Özlem Şengönül Ahşap Yakma Kursu öğrencilerinin çalışmalarını yer aldığı “Emeğin İzi” adlı sergi Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonun’da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Açılışta sanatseverlere hitap eden Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok, bir yılda tamamlanan eserlerin hepsinin birbirinden çok değerli olduğuna inandığını söyledi.

Ok, “Bu tür etkinliklerin Bandırma Belediyesi’nin bünyesinde yapılmasını son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda zaten Belediyemiz 2015 yılından beri Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezinde sürekli hizmet vermeye çalışıyoruz. Amacımız insanlarımızın orada hem bilgi  becerilerini sahaya yansıtması hem de  böyle etkinliklerle sanatseverleri buluşturup güzel bir ortam yakalamak”

Sergi açılışında söz verilen kurs öğreticisi Özlem Şengönül’de şunları aktardı:

“Emeğin İzi” dedik sergimizin adına çünkü biz burada yapmış olduğumuz tablolara tek tek bıraktığımız ufacık bir izine kadar değerli olduğunu, Sabrın Önemini anladık ve sabırla nelerin başarılabileceğini gördük.

Ahşabın kokusunu tattığınız zaman o artık sizin için bir aşka dönüşüyor. Hele ki bu aşk sıcak bir ortamda dostlukla arkadaşlıkla birleşince  daha da güzelleşiyor.

“Emeğin İzi” ama bu iz sadece ateşin ahşapta bıraktığı iz değil tatlı sohbetin güzel bir sözün birlikte birlikte içilen sıcak bir çayın gönlümüzde bıraktığı izdir acısı tatlısı ile…

Ayçin Özsoy, Ali Algül, Halil Can Akgül, Songül Hamarat, Şafak Arda Çelik, Şevval Pamuk, Hacer Güngör, Nalan Karakoyun, Selma Kılıç, Sevil Selçuk, Özlem Kale, Gülten Aşar, Ömür Demir, Hasan İsmail Başer, Anıl Özalan, Baki Çeşmeci, Eslem Çalım, Fatma Acar, Neşe Ataman, Gülümser Özbülbül isimli kursiyerlere başarı belgelerinin verilmesinin ardında serginin açılışı yapıldı. 140 parça üründen oluşan sergi 18 Mart 2020 tarihine kadar açık kalacak. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: “Emeğin ahşap yakma sergisi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli