Deniz Feneri gibi !..

 Deniz Feneri gibi !..

Kapı kapı tekerlekli sandalye dağıtıyor.



B
andırma
Belediyesi tarafından başlatılan Her kapak bir adım” kampanyası kapsamında tekerlekli sandalye yardımları devam ediyor.

3 Aralık Engelliler günü nedeniyle kent genelinde ihtiyaç duyan ailelere tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştiren, Belediye Başkanı Sedat Pekel bu yardımların devam edeceğini söyledi.
Toplanan kapaklarla hem çevre sağılığını korumak hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek amacıyla yaklaşık bir yıl önce kampanyayı başlattıklarını ifade eden Sedat Pekel, Her Kapak Bir Adım” kampanyasıyla çok sayıda tekerlekli sandalye yardımında bulunduklarını söyledi.

Pekel; ülke nüfusunun yaklaşık 8,5 milyonunu engelli vatandaşlarımızın oluşturduğunu, bu nedenle onların yaşam standartlarının yükseltilmesinin ve sorunlarına çözüm üretmenin en önemli sorumluluklardan biri olduğunu söyledi.

Başkan Pekel
Çınarlı Mahallesinde
3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle yapılan tekerlekli sandalye yardımlarından birinin Çınarlı Mahallesinde olmasını nedeniyle bizzat Çınarlı ya giden Pekel buradaki vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Başkan Pekel, mahallelinin sıkıntılarını dinleyerek, gerekli desteğin verileceğini dile getirdi.







Kemal Özpolat
8.12.2011 22:35:23
bandırma belediye başkanı Sedat Pekel çok çalışkan bir başkan kutluyorum,bandırmada tüm caddeleri asfalt yaptı çocuklara park yaptı,suyumuz temiz,çöpler toplanıyor ,Liman AVM açıldı bandırma güzelleşti helal olsun başkana

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı