Biga Türk Sanat Müziği Korosundan Havran Konseri

 Biga Türk Sanat Müziği Korosundan Havran Konseri

 

Biga Türk sanat müziği korosundan Havranlılara Türk Sanat Müziği ve şiir ziyafeti sundu.
Havran Kavaklı Gençlik Parkta Ramazan ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale Biga Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu konser verdi.
Sunuculuğu Gazeteci Şule Koşan`ın yaptığı konserde şef Niyazi Sevinç önderliğindeki koro iki bölümden oluşan içinde ilahilerinde yer aldığı programı Havran`lı sanatseverlerin beğenisini topladı.
Gazeteci Şule Koşan ve Hasan Akar gecede okudukları şiirler ile büyük alkış alırken Eski Havran kaymakamı olan Biga Kaymakamı Fatih Genel ile Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu birlikte harmandalı oynadılar.
LOFÇALIOĞLU ; ``BİGA İLE BAĞIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ``
Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu;`` Önceki Kaymakamımız Fatih Genel`in Biga ilçesine tayin olmasıyla başlayan Havran Biga dostluğu bu güzel sanat etkinliği ile perçinlenmiştir.`` ``Başta Koro ekibi olmak üzere bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkezi kutluyorum.`` diyerek gecenin anısına koro adına sunucu Şule Koşan`a gül plakte takdim etti. Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan Biga Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kahyaoğlu`nun rahatsızlanması nedeniyle etkinliğe katılamadı.
Etkinliğe Biga Kaymakamı Fatih Genel Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem Aydınlıoğlu, Havran Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Ziraat Odası Başkanı Emin Ersoy Havran esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder, Edremit Ticaret Borsası Başkanı A.Tarkan Denizer, Havran Müftüsü M.Emin Karataş, İş adamları İbrahim Tuna, Necip Cindoruk, Fatih Kocaman, Şefik Tezel, Kadir Sönmez katıldılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı