Bakanın açılışını yaptığı köprülü kavşakta partililer kaza yaptı.

 Bakanın açılışını yaptığı köprülü kavşakta partililer kaza yaptı.

Bandırma Korozman kavşağındaki trafik olumsuzluğunu ortadan kaldıracak köprülü kavşağında, açılışında 72 saat sonra ilk kazayı Erdek AK parti grubu yaptı.

31 Ekim Pazartesi günü Ulaşım ve altyapı bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından hizmete açılan Korozman köprülü kavşağında açılışında 72 saat sonra ilk kazayı AK Parti gurubu yaptı.

Bandırma'dan transit olarak geçecek araçların kent trafiğini engellememesi adına başlatılan köprülü kavşak projesi imalat aşamasından, hayata geçene kadar meydana gelen kazalar milyonluk hasarların meydana gelmesine neden oldu.

Bu kazalarda can kaybı yaşanmaması şans olarak gösterilen Korozman köprükü kavşağı 31 Ekim Pazartesi günü bizzat, projenin müeellifi olan Bakan Karaismailoğlu tarafından hizmete açıldı.

Korozman köprülü kavşağının açılması ile birlikte bu yöndeki trafik önemli ölçüde rahatlarken hesapya olmaya kaza haberi bugün ssat 11.oo sularında meydana geldi. Erdek Ak Parti kadın kolları üyeleri partilerinin Balıkesir'deki toplantısına katılmak üzere yola çıktıkları Erdek'ten Bandırma'da ulaştıklarında kazaya karıştılar.

AK Parti Erdek Belediye Meclis üyesi Orhan Narin'e ait özel otomobil ile Kadın kollarını Balıkesir'e götüren Cavit Özdemir, korozman köprülü kavşağının 600 evler çıkışında yoldan geçmekte olan köpeğe çarpmamak için firen yapında arkasından gelen TIR'ın akınetine uğradı.

Otomobilin firen refleksine uyum sağlayamanayan TIR nerede ise otomobili biçecekti. Kazadan sonra başlayan kurtarma çalışmaları sonrası AK Parti Erdek Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan, Seçim İşleri Başkanı Nevin Akıncı ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Gül Uslu ile sürücü Cavit Özdemir yaralandı.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak müşahade altına alındılar.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı