Etispor 2-2 Gönen Belediyespor

    Etispor 2-2 Gönen Belediyespor

Süper lig`de nefes kesen mücadele, gollü beraberlikle sonuçlandı.

   Bugün Bandırma Sanayi Arena`da oynanan Süper Amatör lig karşılaşmalarından Etispor  - Gönen Belediyespor mücadelesinden galip çıkmadı.

    İki ekibin 7 puanla liderlik mücadelesi karşılaşmaya olan ilgiyi arttırdı.  Özellikle Gönen`den  gelen taraftarlar, karşılaşmanın son çeyreğinde yükselen tempo, karşılıklı direklerden, kalecilerden dönen toplar profesyonel karşılaşmaları aratmadı.

    Karşılaşmada ilk gol Gönen`den geldi. 6 dakikada Gönen ceza alanı köşesinden kazandığı serbest vuruşta  Erhan düzgün bir vuruşla ön direkte kaleci Varol`un ellerinden kurtularak ağlarla buluştu.

Erken gelen gol yeşil beyazlı ekibe büyük avantaj kazandırdı. Nitekim golden sonra oyun hakimiyeti Gönen`e geçerken, Etispor`un toparlanması bir hayli zaman aldı.

Etispor Beraberlik golünü 24 dakikada Sinan`la buldu. karşılıklı goller oyunun temposunu yine düşürdü ve ilk 45 dakika 1-1 eşitlikle sona erdi.

2. yarı:

İkinci yarının başlaması ile birlikte Gönen yine öne geçti. Eti henüz karşılaşmaya ısınmamıştı ki  47. dakikada bu kez Bünyamin konuk ekibi ikinci kez öne geçirdi.

Gönen`in atıp, Eti`nin kovaladığı mücadelede Eti`nin ikinci kez beraberliği bulması 81. dakikada oldu.

Bu dakikada Semih,  Etispor`a ikinci kez beraberliğe getiren golü kaydederken 2-2 lik skor`un ardından kalan 9 dakikalık süreye eklenen 5 dakikalık uzatma iki ekip içinde görülmesi zor tehlikeli atakların yaşanmasına neden oldu.

Bu 14 dakikalık sürede karşılıklı gol tehlikeleri ya direklerden döndü, yada kalecilerin yüksek performansı karşısında ağlarla buluşması engellendi.

Etispor ile Gönen`in puan mücadelesindeki bu 14 dakika, izleyenlerin nefeslerini tutmasına neden oldu.

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Emrah Yılmaz *** Turhan Akbaş *** Ali İlksen Demirözer ***

Etispor: Vural **** Çağın ***(H.İbrahim**) Eren *** Feridun *** Barış *** Sinan *** Uğur **** Ahmet *** Yiğitcan *** İbrahim ***(Y.Sercan**) Semih ***

Gönen Belediyespor: Serdar **** Semih *** H.Yekta *** Aral **** Cihat *** Remzi *** İsmail *** Olcay *** Bünyamin **** Erhan **** Semih***

Goller: Dk.Dk. 6 Erhan, Dk. 47 Bünyamin (Gönen) Dk.24 Sinan, Dk. 81. Semih (Eti)



Hasan CEYLAN
14.10.2013 12:50:19
ETİSPOR u mücadelesinden dolayı tebrik ederim. GÖNENSPOR dan 2 gömlek daha kaliteli bir takım ETİSPOR doğru yorumlandığında bu ligin tozunu atar. Bir sözümde karşıdaki yan hakeme ETİSPOR 10 numaralı oyuncu korner atıyor GÖNENSPOR lu 11 numaralı oyuncu kafa ile karşılıyor top ETİSPOR lu 10 numaraya geliyor ve sen OFSAYT kaldırıyorsun ORTA Hakem de sana uyup OFSAYT veriyor bu komedi ne zaman bitecek merak ediyorum. HEMEN KOKART ını bir rezervuara at ve çok çabuk sifonu çek..

  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli