9.Erdek Triatlon`u ardından

9.Erdek Triatlon`u ardından

Erdek tüm kategorilerde nefes, nefese süren heyecanı paylaştı






Organizatörler ve Triatlon çevresinin ulusal platformlar içinde en uygun parkura sahip Erdek Triatlon`unun yeniden start almasından duydukları mutluluğu yenilerken yarışmaları yakından izleyen tatilciler ve Erdek`lilerde sıra dışı bir hafta sonu yaşamanın keyfini çıkarttı.

Erdek Turizm konseptine uyumlu sportif etkinlikleri bir biri ardına hayata geçirirken belediye başkanı Hüseyin Aysan bu programların yaşama katılmasında sıkıntı yaşayan bir çok esnafın büyük bir özveri ile etkinlikleri desteklemesini Erdek`in Tatil kenti olma noktasında ortaya koyduğu kararlılığın göztergesi olduğunu söyledi.

8 yıl yapıldıktan sonra 3 yıl ara verilmesinin eksikliği gözlenen triatlon`un bu yılki ayağında önemli bir aksaklık olmadı.
Özellikle Bisiklet parkurunda korkulan önemli kazalar olmadı. Küçük çaplı düşmeler ise ayakta tedavi görerek dikkate alınacak bir olumsuzluk yaşanmadı.

Organizasyonun 1.numarası anasponsör Banvit yönetim kurulu başkanı Ömer Görener yarışmaların başlama saatlerinde start alanına geldi ve belediye başkanı Aysan`dan bilgi aldı.

Organizasyonun görünen ve görünmeyen kahramanlarıda bu etkinlikte önemli katkı verdi.
Başkan Aysan`ın bitiş konuşmasında ayrıntılara kadar girerek tek tek teşekkür ettiği belediye, Emniyet, İl spor müdürlüğü ve Triatlon federasyonu görevlileri teşekkürden çok kayda değer bir olumsuzluğun yaşanmamsından duydukları mutluluk ile dinlendiler.

Madalya ve taltif töreninde dereceye giren sporcular ödüllerine kavuşurken, Banvit`te küçük bir armağan paketi  ile kendilerini ödüllendirdi.
Ödül programı  Triatlon federasyonun organizasyona katkısı olanları taltif etmesi ile noktalandı.

İşte 9.Erdek Triatlon`unda geriye kalan ayrıntı pozları;




Başkan Hüseyin Aysan, Triatlon Federasyonu başkanı Hamdi Güneş, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız



Kaybediler efor, Karpuz ile giderildi.

Ömer`bey haftaya da
off Shoor`emiz var unutma !..



Erdek güncesinde 6 saatlik triatloncu olan ünlü Televizyoncu ve yazar Üstün Dökmen Engelli rekortmen ``Koşan Adam Kemal``i taltif ederken yazdığı son kitabı ilede yaşam mücadelerindeki Kemal`leri anlattığın gözterdi.




Dünün golcüsü Hilmi, Bu günün dağcısı olarak yakın dostu yarışmacı SAS komandosu Karagücü sporcusu Murat Atlı ve babası ile hatıra fotoso çektirdi. 


Mutluluğun resmi bu olsa gerek....



Başta Erdek Kaymakamlığı ve Erdek Belediyesi olmak üzere il Gençlik ve spor müdürlüğü, Triatlon federasyonu haklı bir başarıya imza atmanın mutluğunu ödül törenide yaşadılar.




Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız:

``Temenni ediyoruz ki Erdek'te bu tür etkinlikler yıllarca devam etsin''

``Erdek yıl içinde büyük etkinliklere ev sahipliği yaptı. Hafta sonu da Triathlon spor etkinliklerini planlamıştık. Bizler Triathlon da ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duymaktayız. Temenni ediyoruz ki Erdek'te bu etkinlikler yıllarca devam etsin.``







Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan,

``Tüm katılımcılarla birlikte enerjimizi, olumlu bir potansiyele çeviriyoruz''.



Triathlon şampiyonasını tekrar Erdek' de başlattığımız için çok mutluyuz. Erdek te alt yapı var, yetişmiş belediye personeli var. Bu enerjiyi hep birlikte olumlu bir potansiyele çeviriyoruz. Erdek'imizin sezonunu hareketlendirmeğe çalışıyoruz. Esnafımıza da faydalı oluyorlar. Triathloncularımız üç gündür ilçemizde, yemeklerini yiyorlar, çaylarını içiyorlar, alışverişlerini yapıyorlar, geziyorlar. Erdek'in tanıtımına katkıda bulunuyorlar.



Emeği geçen herkese teşekkür ederim.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false