911 Arama Kurtarma derneğinden görkemli gece

911 Arama Kurtarma derneğinden görkemli gece

Göz yaşartan sunum ardından, destekçilere ödüller verildi, Cenk Tevet sahne aldı.

Bandırma 911 arama kurtarma derneği, İzmir Bayraklı deprem afeti ile gündeme taşıdığı başarılı performansını, dayanışma gecesi ile doruğa taşıdı.

Bandırma 911 Arama Kurtarma Derneği Grand Asya Oteldeki gecesine; Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Meclis Üyeleri Siyasi Partiler, Gaziler, sivil toplum kuruluşları katıldı. Gecede konuşan Av. Tolga Tosun; “İzmir depreminin ardından ben de hemen afet bölgesine giderek ekiplerimize destek vermek istedim. Birçok yıkılmış bina vardı, Bandırma ekimiz ve diğer ekipler çalışıyordu. Orada birçok farklı bölgeden ekiplerin koordinasyonunu yapan 911 Dernek Başkanımız Mustafa Gürsoy’du. Kendisi bu konuda hem çok bilgili hem de çok tecrübeli. Ayrıca ben her ilçenin 911 Arama Kurtarma Derneğinin olması gerektiğine inanıyorum. Tabi sadece deprem değil, küresel ısınmayla birlikte ülkemizde birçok afet yaşanıyor. Güneyde yangınlar, kuzeyde sel felaketleri yaşadık. Ekiplerimiz oralarda da görev aldı. Yerel yönetimler olarak hem 911 Arama Kurtarma ekiplerimizi hem de diğer STK’larımızı ve derneklerimizi destekliyoruz. 911 Arama Kurtarma Derneği Başkanımıza ve onunla birlikte hareket eden cesur insanlara yapmış oldukları hizmetler, çalışmalar ve kurtardıkları canlar için teşekkür ediyorum” dedi.

Verdiği desteklerden dolayı 911 Arama Kurtarma Derneği Başkanı Mustafa Gürsoy tarafından Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Grand Asya Oteldeki görkemli dayanışma gecesinde öncelikle 25 yılı geride bırakan 911 arama kurtarma derneğini geçmişten günümüze taşıyan film yayımlandı. Zaman zaman gözlerin yaşardığı izlenimin ardından gönüllülük esasına dayanan toplumsal çabaya mali katkıda bulunan Bandırma Ambalaj Sanayii Bantaş'ın kurucusu ve yönetim kurulu Başkanı Adnan Erdan başta olmak üzere, Paksan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı'ya plaket sunumunda bulunuldu.

Plaket sunumu ardından ünlü sanatçı Tarkan'ın yeğeni Cenk Tevet'in sahne aldığı gecede sahneye çıkan İzmir-Bayraklı  Balıkesirliler derneği Başkanı Erkan Uzun, 911'in dayanışma gecesine yönetim kurulu üyesi Ahmet Özer ile birlikte geldiğini, Bayraklı depreminde 911'in başarısını överken, Başkan Av. Tolga Tosun'un çabasınında büyük olduğunu söyledi.

Erkan Uzun, Bandırma'nın böyle başarılı bir ekibe sahip olmasının büyük bir şans olduğunu vurguluyarak 911 arama kurtarma derneğine 15 bin lira bağışta bulunduğunu açıkladı.

911 Arama Kurtarma derneği dayanışma gecesi daha sonra katılımcı konukların eğlencesi şeklinde devam etti.



Anahtar Kelimeler: Arama Kurtarma derneğinden görkemli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı