81 İlde Hemşire Alımları Başlıyor

81 İlde Hemşire Alımları Başlıyor

Türkiye genelinde 81 ilde bulunan hastane ve polikliniklerde hemşire alımları başladı.

Hemşire İş İlanları ve Başvuru Şartları

Türkiye genelinde 81 ilde bulunan hastane ve polikliniklerde hemşire alımları başladı. Özellikle iletişim becerileri kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi adaylar arasından seçilecek olan hemşireler, sağlık sektöründe önemli bir rol üstlenecekler.

Hemşirelik mesleğine ilgi duyan lise mezunu adaylar için bazı kurumlar en az 50 KPSS puanı şartı aramaktadır, ancak KPSS şartı aranmayan ilanlar da mevcut.

Başvuru süreci oldukça basit. İŞKUR'un Açık İş İlanları sayfasını ziyaret ederek "Hemşire" kelimesini aratarak ilanlara ulaşabilirsiniz. Başvuru şartlarını taşıdığınız ilana giriş yapın ve E-Devlet şifresiyle başvurunuzu tamamlayın.

eleman.net'te Hemşire İlanlarına Göz Atın!

Ayrıca, eleman.net üzerinden de hemşire pozisyonlarına dair güncel iş ilanlarına göz atabilirsiniz. Ameliyathane hemşiresi, estetik cerrahi ameliyat hemşiresi, yoğun bakım hemşiresi, servis hemşiresi gibi pozisyonlarda yeni hemşire iş ilanları şu an aktif durumda. Hemşireyseniz ve yeni bir iş arıyorsanız hemen aktif iş ilanlarına başvuruda bulunabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Hemşire Alımları Başlıyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı