65 yaş üstü vatandaşları evlerinde ziyaret etti, dertlerini dinledi.

65 yaş üstü vatandaşları evlerinde ziyaret etti, dertlerini dinledi.

Susurluk Belediye’sinin; “Belediye Burada” etkinlikleri projesi Yaylaçayır mahallesi ziyareti ile başladı.

Susurluk Belediye’sinin; “Belediye Burada” etkinlikleri Yaylaçayır mahallesi ziyareti ile başladı. 
13 Ocak 2023 Cuma günü Yaylaçayır Mahallesiyle, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney öncülüğünde başlayan proje; konu ile ilgili bütün müdürlük ekiplerinin bir mahalleye odaklanması şeklinde yürütüldü. 
Başkan Nurettin Güney’in ifade ettiği gibi; bugüne kadar Belediye ekipleri bütün mahallelere hizmet götürmekten hiç geri durmadı. Farklı zamanlarda Belediye ekiplerinin ayrı ayrı hizmet götürdüğü mahallelere şimdi bütün belediye olarak gelindiğini dile getiren Nurettin Güney, ‘Belediye Burada’ projesi kapsamında; Fen işleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlükleri ile hem; varsa tespit edilen eksiklikler anında giderildiğini, hem de tüm mahalle halkının talep ve şikâyetlerini dinlediklerini ifade etti. 

Ayrıca; Nurettin Güney, muhtar tarafından tespit edilen 65 yaş üstü vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek, Susurluk Belediyesi’nin tüm vatandaşlarına olduğu gibi yaşlılarının da  yanında olduğunu hatırlattı.

Belediye ekipleri; “Belediye Burada” projesi kapsamında; tamir tadilat işlerinde, park bahçeler bakımında, temizlik işlerinde ve sosyal yardımlaşma konularında yerinde tespit çalışmalarına bundan sonrada sürekli devam edecek. 

Üreten kadınların da dahil olduğu projede, kadınların el emeği göz nuru çalışmalarını birbirileriyle paylaşma imkanı buldukları etkinliklerde Susurluk için çalışmaya devam edeceklerini ve bu anlamda yeni projelerini anlatan Nurettin Güney; mahalle halkından tam not aldı. 

Köylülerle yemek yiyen ve çay sohbetiyle görüş alışverişinde bulunan Susurluk Belediyesi yetkilileri; talepler doğrultusunda çalışmalarına devam edecekleri kaydedildi. 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı