6 hazırlık maçı daha yapacak

6 hazırlık maçı daha yapacak

Başkan Elmastaş;"Transfer komitemize güvenim sonsuz.´´

Bandırmaspor 6 hazırlık maçı daha yapacak

Elmastaş: "Ben hayatımda topa vurmadan başkan oldum. Başta Teknik Direktörümüz Kemal Kılıç olmak üzere, Sportif Direktör Süleyman Takunyacıoğlu´na, İdari Menajer, Serdar Samatyalı´ya, transfer komitemize güvenim sonsuz."

Spor Toto 2.Türkiye Ligi Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor´un Bolu kampı devam ediyor. Bordo-beyazlı ekip 25 Ağustos tarihine kadar sürecek kamp döneminde, altı hazırlık maçı daha yapacak. Bordo-Beyazlılar  salı günü Ankaragücü ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti.

Bolu kampını ziyaret eden başkan Erhan Elmastaş,  oyuncuların birbirleriyle çok iyi anlaştığını, tam bir kolej havasında çalıştıklarını, herkesin bir birine saygı ve sevgi ile yaklaştığını, söyledi. Elmastaş, takım kaptanlığına da Ali Serin´in getirildiği bildirdi.

Bolu kampının,  25 Ağustos tarihine kadar devam edeceği bilgisini de veren Elmastaş, takımın günde çift idman yaptığını 7 Ağustos tarihinde İnegölspor 10 Ağustos tarihinde Eyüpspor ile birer hazırlık maçı oynayacaklarını bu arada 15 - 17 Ağustos tarihleri arasında  oyunculara iki gün izin verilmesinin ardından kampın yine Bolu´da devam edeceğini belirlenecek 4 takımla daha hazırlık maçı yapılacağını sözlerine ekledi.

Hedeflerinin  sekiz yıldır hasretini duyduğu şampiyonluk olduğunu vurgulayan Bandırmaspor kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, ?´Şampiyonluğu bu sene hep beraber  göğüsleyeceğiz.

Ben hayatımda topa vurmadan başkan oldum. Başta Teknik Direktörümüz Kemal Kılıç olmak üzere, Sportif Direktör Süleyman Takunyacıoğlu´na, İdari Menajer, Serdar Samatyalı´ya, transfer komitemize .güvenim sonsuz.Transferde, alacaklarımızın en iyisini aldık. Forvete geçen yılın gol kralı Murat Kılıç´ı Hatayspordan, En az gol yiyen kaleci olan Ali Türkan´nı İnegölspor´dan kadromuza kattık.Adanaspor´dan Mehmet Boztepe, Manisaspor´dan Yusuf Akyel, Fatih Karagümrük´ten  Bahri Can Avcı, Hatayspor´dan Özgür Çelik´i bordo beyazlı forma ile buluşturduk.´´

Kombine bilet satışlarının da bilgisini veren Elmastaş,  iki günde 500 adet kombine biletin satıldığına dikkati çekerek.´´Taraftarlarımız gönüllülük esasiyle bilet satışlarını sürdürüyorlar. Bende herkesin kombine bilet almasını istiyorum. 4 bin adet kombine bilet satılacağı inancındayım.´´ Ahmet PESEN

 

 



Anahtar Kelimeler: hazırlık maçı daha yapacak
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli