5 Kattan düşen İmam hayatını kaybetti

5 Kattan düşen İmam hayatını kaybetti

Edincik Toki Işık Pınarı evlerindeki konutunun penceresinden düşen imam hayatını kaybetti

Edincik 1. Etap Toki, Işık Pınarı Evlerindeki konutunun camından düşen İmam Ahmet Ayan (52) hayatını kaybetti.

Bugün saat 14.15 sularında meydana gelen müessif olay'da 5 katta bulunan konutunun penceresinden düşerek hayatını kaybeden İmam Ahmet Ayan'ın vefatı üzüntü ile karşılandı.

İmam Ahmet Ayan, daha sonra diyanet tarafından Hollanda büyük elçiliği emrinde görev almış ve buradaki görevini tamamlayarak kısa bir süre önce Türkiye'ye dönmüştü.

Aslen Gönen ilçesi Asmalıdere kırsal mahallesi nüfusuna kayıtlı evli ve 2 kız çocuğu babası imam Ahmet Ayan'ın olumsuz hava koşullarına rağmen manzarasına hayran olduğu evinin penceresinden bakarken düşmesi Edincik'te üzüntü ile karşılandı.

Edinilen bilgiye göre tansiyon ilacı kullanan imam Ahmet Ayan'ın tansiyon düşmesi sonucu evinin penceresinden düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Talihsiz kaza sonrası yaşamını kaybeden imam Ahmet Ayan bugün saat 18.00 sularında pandemi kurallarına uygun olarak Bandırma kabristanlığı gasilhanesinde kılınan cenaze namazı ardından şehir mezarlığında ayrılan ebedi istirahatganına defnedildi.



Salih Akbulut
27.01.2021 20:44:48
Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun biz cemaatı olarak ondan razıydık Allah’da ondan razı olsun Hollanda’nın Lochem Selimiye camiinde yaptığı mesleki görevininin yanısıra sosyallığıyla çoçuklara olan sevgisiyle hasta ziyaretleriyle her şeye ilgi duyan zengin bir tarih bilgisine sahip olan çok değerli bir hocamızı kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz . Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.

ali akbulut
28.01.2021 01:20:28
Mekanı cennet olsun

Anahtar Kelimeler: Kattan düşen hayatını kaybetti
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı