500 mt. lik işkence

500 mt. lik  işkence

Yol yapımı çalışması, yağmurlarla birlikte sürücülere işkence yolu oldu.

Bandırma - Erdek karayolu, bölünmüş yol çalışmaları bölüm bölüm yapılarak beklenilen standarta ulaşması, yapım çalışmaları devam eden bölümlerde ise arzettiği olumsuzluk nedeni ile sürücülerin korkulu rüyası olmaya başladı.

Bağfaş Camii önü ile Tatlısu kavşağının Erdek giriş bölümüne kadar olan yaklaşık 500 mt. bölümde devam eden çalışma hava muhalefetine takıldı.

Yağmur dolayısı ile meydana gelen çukurlar, sürücüler tarafından su dolu olduğu için farkedilmemesi, bir çok aracın rot-balant ayarının kaçması, bir çok aracın jant ve lastik patlaması yanı sıra, amatisörlerde meydana gelen patlamalar büyük maddi kayıplara neden oluyor.

Bu noktaya kadar kaleme aldığımız olumsuzluklar elbette maddi, yaşanan olumsuzlukları olası can kayıplarına mal olabilecek yönü ise, devam eden yol yapım çalışmalarının en kritik bölgede olması, özellikle gece görüşünde kör noktaların fark edilmemesi can kayıplarına neden olacak kadar tehlike arzediyor.

Sürücü ve yol emniyetinin sağlanması adına, yüklenice firme ve Karayolları bölge müdürlüğünün bu noktada sürekli zemin ve tabele düzenlemesi gerekiyor. Bizden söylemesi!...



Anahtar Kelimeler: . işkence
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı