4 bin öğrenci sporla buluşturulacak

4 bin öğrenci sporla buluşturulacak

?Sporda yetenek 10´la gelecek? imzalandı

Balıkesir Valiliğinin himayesinde, ?Sporda yetenek 10´la gelecek? konulu protokol Bandırma Kaymakamlığında imzalandı.

/resimler/2018-11/1/1129256870210.jpg

İmza törenine Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü katıldı.

Kaymakam Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Mirza ile birlikte imza koyduğu protokolle ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

?Bu protokolün amacı, okullarımızda spor yapma imkanından yoksun çocuklarımızı hem spora yöneltmek hem de takım sporlarına katılmasını sağlamaktır. Protokolümüz uyarınca çocuklarımızı futbolun dışında diğer spor dallarına yöneltmek istiyoruz. Buna göre Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Spor Müdürlüğümüzün de katkılarıyla 14 okulda, toplam 4 bin öğrencimiz, sporla buluşturulacak. Spora yönelteceğimiz bu çocuklarımıza spor aletlerini belediyemiz, kıyafetlerini ise hayırsever vatandaşlarımız karşılayacak. Çocuklarımızın sportif eğitimlerini ise Halk Eğitim ve Milli Eğitim´in katkılarıyla gerçekleştireceğiz.?

Belediye Başkanı Dursun Mirza da konuşmasında, Kaymakam Günhan Yazar´ın eğitim ve spora verdiği desteği takdirle karşıladıklarını vurgularken, ?Sayın kaymakamımızın ayrıca bayramlarımızın coşkulu kutlanmasındaki katkıları da çok büyüktür? dedi.   Önder BALIKÇI

/resimler/2018-11/1/1129482026946.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli