34 yıllık hayalini gerçekleştirdi

34 yıllık hayalini gerçekleştirdi

Mezun olduğu okula müdür olarak atandı

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şefik Açar 34 yıl sonra hayalini gerçekleştirdi ve mezun olduğu okula müdür oldu.

Manyas’ta doğan ve ilköğrenimini Çakırca köyünde okuyan Şefik Açar,  Bandırma Şehit Süleymanbey Ortaokulu’ndan mezun olduktan sonra, şu anda müdürlüğünü yapmakta olduğu (o zamanki adıyla)Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim-öğretime devam etti. Yüksek okulu okuduktan sonra Ankara’da öğretmenliğe başlayan Açar, burada 4 yıl öğretmenliğin ardından Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi’nde göreve devam etti. 1998 yılında idareciliğe başlayan Şefik Açar, aynı okulda müdür başyardımcılığına, 2011 yılında da Ayvalık Mesleki Eğitim Merkezine müdür olarak atandı. Açar,  duygularını şöyle aktardı:

“ Giderken ki hayalim; mezun olduğum okula müdür olarak dönmekti. Bugün bu hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tabiî ki okulum için çok çalışmamın gerektiğinin farkındayım. Okulumun kadrosunu büyük ölçüde tanıyorum. Arkadaşlarım ile birlikte çok şeyi başaracağımıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle göreve geldim. İnşallah gelecekte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” Ahmet PESEN



Y. Kemal Terzi
10.07.2020 19:04:45
Başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun.

Anahtar Kelimeler: yıllık hayalini gerçekleştirdi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli