300 adet gıda yardımı yapıldı.

300 adet gıda yardımı yapıldı.

Uzaktan eğitime destek amaçlı tablet dağıtımı yapılıyor

Uzaktan eğitime destek amaçlı tablet dağıtımı yapılıyor

Bandırma Kaymakamlığı sosyal yardımlaşma vakfı ve yardımseverlerin katkıları ile oluşturulan gıda paketi ve tablet dağıtımına başladı.

Ana sponsorluğunu “Soylu Reklam Dekorasyon” firmasının üstlendiği, Türk Kızılayı Bandırma Şubesi ve Bandırma Etimaden ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğünün de destek verdiği yaklaşık 130.000 TL değerinde 300 adet gıda paketi Kaymakamlık vefa ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmaya başlandı.

Kaymakam Günhan Yazar ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal amaçlı desteklerin sürdüğünü katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ettiklerini açıkladı.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise;

Milli Eğitim Bakanlığının eğitim kurumlarında uzaktan eğitim kararı almasından sonra internet imkânı bulunmayan ve tablet ihtiyacı bulunan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için Kaymakamlık himayesinde bir çalışmanın başlatıldığını,  Bu çalışma kapsamında yaklaşık 700 öğrenciye bir yıllık internet bağlantısı imkânı ve bu güne kadar da 240 öğrencimize bilgisayar ve tablet desteği sağlandığı açıklandı.

İlçe Milli Eğirim uzaktan eğitim öğrencilerine yönelik tablet desteğinin kamu kurum ve kuruluşların katkıları ile devam ettiğini açıkladı.

İlçe Milli Eğitim, ihtiyacı bulunan öğrencilerin internet ve tablet ihtiyaçlarının karşılanmasında desteği olan Bandırma Belediye Başkanlığı, Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfına, Bandırma Gençlik Spor ve Kültür Vakfına ve diğer kurum, kişi ve kuruluşlara teşekkür edildi.



Anahtar Kelimeler: yardımı yapıldı.
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı