2. Kuşcenneti futbol turnuvası başlıyor.

2. Kuşcenneti futbol turnuvası başlıyor.

Karacabey köylerinin de iştirak ettiği dev futbol organizasyonu 6 Ağustos Pazar günü görkemli törenle başlıyor.

Karacabey köylerinin de iştirak ettiği dev futbol organizasyonu 6 Ağustos Pazar günü görkemli törenle başlıyor.

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve kırsal futbol dünyasında büyük karşılık bulan Köyler arası Kuşcenneti futbol turnuvasında bu yıl 3 ayrı grupta oynanacak.

6 Ağustos pazar günü saat 16.oo da Mevlit-i şerif ile başlayıp, 16.oo-19.oo arası yemek ikramı ile devam edip, 19.00 da ise Gölyakaspor - Kuşcennetispor mücadelesi ile start alacak 2. Kuşcenneti futbol turnuvasında 6 Ağustos- 2 Eylül arasında 45 grup mücadelesi oynanacak.

4-5 Eylül'de play off, 9-10 Eylül'de çeyrek final, 15 Eylül'de yarı final ve 16 Eylül'de final mücadelesi ile turnuvanın şampiyonunun belirleneceği Kuşcenneti'ndeki büyük organizasyon Kuşcenneti Birlik ve Dayanışma derneği tarafından hazırlanıyor.

Balıkesir Büyükşehir belediyesinin katkıları ile düzenlenen Turnuvaya toplamda 16 takım katılıyor. Kuşcenneti Muhtarı Murat Özgenç, “Büyük lider, Gazi Mustafa Kemal Atatürk yurdumuzu gençlere emanet etti. Bizde bu emaneti bizden sonraki gençliğe ulaştırmak adına, gençliğe yönelik sosyal etkinliklerimizi birlik ve dayanışmamıza vesile olan inanç etkinliklerimiz ile birleştirip, kötü alışkanlıklardan arınmış, sporu seven, gelecek adına  güven duyulacak bir gençlik için taşın altına elimizi koymaktan çekinmiyoruz. bu vesile ile 2. Kuşcenneti turnuvamıza iştirak eden, futbol takımları, yöneticiler, teknik kadroları ve futbol sevdalılarına şimdiden teşekkür ediyor. Büyük organizasyonumuzda birlikte olmaya davet ediyorum.Katılmınız bizleri onurlandıracaktır.” dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı