2 kişi tutuklandı.

2 kişi tutuklandı.

Cinayet senaryosu ile yalnız yaşayan kadını dolandırıp altınlarını çalan 2 kişi tutuklandı.

Gönen Sebepli mahallesinde yalnız yaşayan A.K. isimli yaşlı kadının, kimliği belirsiz kişilerce ev telefonundan aranarak, kendisini emniyet görevlileri olarak tanıtıp, Gönen ilçe merkezinde bir kadın cinayeti olduğunu, kadının üzerinden çıkan ziynet eşyalarının kendisinde bulunduğunu, bu yüzden evinde bulunan ziynet eşyalarından parmak izi alacaklarını söyleyip, toplam değeri (140.000 TL.) olan ve (7) parçadan oluşan (267) gram külçe altın ile (15) adet tam Cumhuriyet altınını alarak dolandırıldığı bilgisi alınmıştır.
Olayın aydınlatılması amacıyla; Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve JASAT Timlerinden oluşturulan özel ekip tarafından, güvenlik kameraları ve Mobese kayıtlarında yapılan incelemelerde, İzmir de ikamet eden (3) şüpheli şahsın araç kiralayarak Gönen ilçesine geldikleri ve olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi. 
Adli makamlardan alınan arama kararı ile, İzmir de ikamet eden şüphelilerden S.S.K. ile Y.K. ikametgâhlarında yakalanırken, firar eden diğer şüpheli A.K.'nin yakalanması çalışmalarına devam ediliyor.
Yakalanan şüpheliler S.S.K ve Y.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bandırma Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildiler.



Anahtar Kelimeler: tutuklandı.
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli