Tolga Çandar sahne alacak

Tolga Çandar sahne alacak

CHP´nin 29 Ekim Cumhuriyet yemeğinde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Tolga Çandar sahne alacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Örgütü tarafından düzenlenecek 29 Ekim Cumhuriyet gecesinde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Tolga Çandar sahne alacak.

Cumhuriyetin ilanının 96. Yıl dönümü dolayısıyla CHP Bandırma İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Cumhuriyet gecesi hazırlıkları devam ediyor. 28 Ekim 2019 akşamı Esin Düğün Salonunda gerçekleşecek etkinlikte Türk Halk Müziğinin güçlü sesi  Tolga Çandar sahne alacak.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar: ?Artık geleneksel hale gelen Cumhuriyet yemeği bu yıl 28 Ekim akşamı gerçekleştireceğiz. Karanlıktan aydınlığa geçişin anahtarı olan Cumhuriyetimizin 96. Yılına özel düzenlediğimiz yemeğimizde Cumhuriyet Halk Partisi´ne, Atatürk´ün emaneti Cumhuriyet´e gönül veren değerli dostlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duyacağız. 28 Ekim´de Esin Düğün Salonunda gerçekleşecek olan yemeğimizde dans gösterilerinin yanı sıra Bandırmalı sanatçılarımız; Umut OKYAY ve Eren ÇOBAN´ın eşliğinde yemeklerimizi yiyeceğimiz, yürekli ozanımız Tolga ÇANDAR´la Anadolu ezgilerine doyacağımız, birlik ve berberliğimizi pekiştireceğimiz bir gece geçireceğiz. Bu gecede bizi yalnız bırakmayıp, yanımızda olmak isteyen tüm Cumhuriyet sevdalılarını davetiyelerini almak üzere partimize davet ediyoruz? dedi.

/resimler/2019-10/10/1305191501643.jpg



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu