24 Kasım Öğretmenler günü

24 Kasım Öğretmenler günü

24 Kasım Öğretmenler Günü coşku ile kutlanıyor.

24 Kasım Öğretmenler günü takvimi hafta sonuna isabet etmesi, Eğitim dünyasında coşkulu kutlamalara sahne oldu.

Bandırma, Erdek ve Gönen'de değişik mekanlarda kurumlarına özel kutlama gecesi düzenleyen Öğretmenler 24 Kasım Pazar bugün'de ilçe milli eğitim müdürlüklerince hazırlanan resmi kutlama törenlerine katılacaklar.

Eğitim dünyasının kara kökü olarak tanımlanan Köy Enstitülü öğretmenlerin el üzerinde tutulduğu 24 Kasım'da Öğretmenlerin öğretmenleri, Köy Enstitülüler özellikle 2012 yılında kurdukları "Şavaştepe Mezunları Derneği"  Bandırma'da üçgünlük program düzenledi.

Grand asya otele yerleşen Savaştepe Mezunları uzun bir aradan sonra hasret giderme imkanı bulurken akşam gerçekleşen 24 Kasım resepsiyonu ile yıllar önceki birlik, dayanışma ve dostlukların sevinci paylaşıldı.

24 Kasım Pazar bugün  saat 10.oo da Cumhuriyet alanında düzenlenecek kutlama programına katılınacak.

10.30 da Barış Manço Kültür Merkezinde hazırlanan kapalı salon toplantısı programında mesleğe yeni atanan öğretmenlere yemin töreni, emekli olup mesleğe veda edenlere ise ödül töreni yapılacak.

24 Kasım Öğretmenler günü programı daha sonra Öğretmen evinde ikramla devam ederken, Savaştepe mezunları geçmiş yıllarda tesis ve dinlenme kampı olarak kullandıkları Tatlısu Büyükbakraç koyunda geçmişi yadedecekler.



Anahtar Kelimeler: Kasım Öğretmenler
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli