22 YAŞINDA MECLİS ADAY ADAYI

22 YAŞINDA MECLİS ADAY ADAYI

CHP´de gençler meclise girmek için kolları sıvadı

      CHP´de gençler meclise girmek için kolları sıvadı.

Yerel seçimler yaklaşırken CHP Bandırma Gençlik Kolları, mecliste temsil edilmek istediklerini belirterek adaylarının kendisini değil gençleri temsil edeceğini söyledi. Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Duha Turhan, siyasetin içinde gençlerin aktif olmak istediğini belirtti. Turhan, ?Bizlerde gençlik olarak yüzde 20´lik gençlik kotasının uygulamasını istiyoruz. Bizler genç adayımız Tolga Tosun sayesinde önümüzün açıldığını düşünüyoruz. Meclis listesi için aday sunmak istedik ve 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Taylan Demir´i adayımız olarak ilettik. İnşallah kendisini meclise sokmuş olacağız. Biz de siyasetin içinde aktif olmak istiyoruz. Birkaç genç aday daha sunacağız. Biz faydalı işler yapmak istiyoruz. Projelerimizle geliyoruz. 5 kişilik aday kontenjanımızın hepsini doldurmak istiyoruz. Başkan adayımızın ve ilçe başkanımız da bizleri destekliyor. Biz bir kıvılcımız, kıvılcım bizlerden aleve dönüşecek.? dedi.

                     22 YAŞINDA MECLİS ADAY ADAYI

Gençlik kollarından aday adayı olan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Taylan Demir de aday adaylığı konusunda şunları söyledi: ?İYİ Parti ile bu süreci uyum içinde yönetiyoruz. Biz gençlik kolları ve Bandırma gençleri olarak yönetim sürecine katılmak istedik. Genç bir başkan adayımız var onun dinamizmini sahalara bizlerde yansıtmak istiyoruz. Bizler başkanımızın gençlerle yönetmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Diğer gençlerle de görüşüyoruz. Kotaları doldurmak için değil, fikir sunmak ve proje yapmak için adayım? dedi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Duha Turhan´ın cemiyet ziyaretinde meclis üyesi adayı Taylan Demir, Başkan yardımcısı Kübra Keser, yönetim kurulu üyeleri Eyüp Çetin, Semanur Küçük, Hamza Çil, Tolga zeybek, Berke Cangül hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: YAŞINDA MECLİS ADAY ADAYI
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı