21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜ KUTLANDI

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜ KUTLANDI

BANDIRMA BELEDİYESİ'NDEN 21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜNDE” ANLAMLI BİR ETKİNLİK.





Sosyal alanda yerine getirdiği anlamlı birçok çalışmaya bir yenisini daha ekleyen Bandırma Belediyesi, Bandırma Engeliler Derneği işbirliğiyle 21 Mart Dünya Down Sendromlular gününde özel bir söyleşi gerçekleştirdi.




Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlileri Dr. Oktay Taymaz Sarı ve Tuna Şahsuvaroğlu konuşmacı olarak yer aldığı söyleşide Engelli aileleriyle birlikte çok sayıda izleyici yer aldı. Zihinsel engelli çocukların gelişimi, ergenlik dönemi ve okuma-yazma hazırlık becerilerinin aile içinde destekleme yolları üzerine gerçekleştirilen söyleşide aileler merak edilen birçok konu hakkında konuşmacılardan bilgi aldı.

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Uçar: Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü gibi anlamlı bir günde bu özel etkinliği düzenlememizde bizlere her türlü desteği veren Başkanımız Sedat Pekel'e teşekkür ediyorum” dedi.




Dernek Başkanı Uçar'ın ardından söz alan Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, söyleşi öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi. Pekel: Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli ailelerimiz, hocalarımız ve konuklarımıza bu etkinliğin daha da anlam kazanmasına destek oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Söyleşinin ardından Başkan Pekel tarafından Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlileri Dr. Oktay Taymaz Sarı ve Tuna Şahsuvaroğlu' na teşekkür plaketi takdim edildi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli