2021de ÜYE AİDATLARINDA ZAM YOK

2021de ÜYE AİDATLARINDA ZAM YOK

Başkan Ahmet Selvi, "2021 yılında üye aidatlarına zam yapılmayacak"

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selvi, 2021 yılında üye aidatlarına zam yapılmayacağına vurgu yaptıktan sonra Oda tarafından yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında açıklama yaptı.

Başkan Selvi “2020 yılı iş dünyası için çok zor bir dönemdi. Bu zorlu dönemde Gönen Ticaret Odası olarak çalışmalarımızı devam ettirerek üyelerimizin yaşadığı sıkıntıları üst mercilere iletmek için çaba gösterdik. Taleplerimiz neticesinde Oda üyesi işletmelerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde Odamızın katkılarıyla Nefes Kredisi ve KGF Kredileri hayata geçirildi. Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi kapsamında Ziraat Bankası ile Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Protokolü imzalandık. Yaptığımız bu protokol sayesinde üyelerimiz, ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânına sahip olacaklar ve güvenli ticaret yapabilecekler. Koronavirüsten dolayı ekonomik zorluklar yaşayan üyelerimiz alternatif finansman kaynaklarına sahip olacaktır. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Bakanlarımız, TOBB Başkanımız ve Oda Başkanları ile video konferans toplantılarında bir araya geldik ve üyelerimizin gelen taleplerini dile getirdik. Ayrıca Yönetim Kurulumuz tarafından alınan kararla ve Meclis Üyelerinin onayıyla, zor bir dönemden geçen üyelerimiz için elimizi taşın altına koyup 2021 yılında Odamız üye aidatlarında hiçbir artış yapmayacağız. Alınan bu karar koronavirüsten olumsuz etkilenen ve zor bir süreçten geçen üyelerimizin maddi yükünü bir nebze azaltıp onların nefes almasını sağlayacaktır” dedi.

2021 yılında birlikte yeni çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ve daima üyelerinin yanında olduğunu belirten Selvi yeni yılda sağlık ve huzur temennisinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: 2021de AİDATLARINDA
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli