15 Temmuz anılıyor

15 Temmuz anılıyor

15 Temmuz hain kalkışma Bandırma ve Erdek'te hazırlanan programlarla anılıyor

15 Temmuz darbe girişimi sene-i devriyesinde düzenlenen programlar ile anılıyor. Aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için Bandırma Şehit Mezarlığında tören düzenlendi.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir, Bandırma 6'ncı Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, İlçe Müftüsü Halil Şekerci, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törende başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

 

Burada düzenlenen törenin ardından Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin Melih Çınar Sergi Salonunda düzenlediği 15 Temmuz En Uzun Geceydi isimli fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleşti. Sergi pazartesi gününe kadar vatandaşlarımızın ziyaretine açık olacaktır. Tören programları 23.00 de Cumhuriyet Meydanında devam edecek.

Erdek'te tören yapıldı

15 Temmuz darbe girişimi sene-i devriyesinde Erdek'te düzenlenen programda şehitlikte yapıldı. Erdek'teki anma daha sonra Piri reis Camiinde okunan mevlit ile devam ederken, Akşam'da Cumhuriyet alanında düzenlenen etkinlikler sabah ezanına dek sürecek.



Anahtar Kelimeler: Temmuz anılıyor
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli