14 Şubat'ı nişanlı kutlayacaklar

14 Şubat

Milano Düğün salonunda gerçekleşen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımı atan Serenay Hoşça ile Mustafa Pınar'ın alyanslarını AK Parti ilçe başkanı Mehmet Doğan taktı.

İyi tarımda başarıyla uygulandığı Bandırma’nın önde gelen kırsal mahallesi Doğa’nın saygın ailelerinden Berna & Mustafa Pınar çiftinin yakışıklı evlatları Mustafa Pınar ile Karacabey, Sultaniye Mahallesinin seçkin ailelerinden Nilay & Mehmet Hoşça’nın güzel kızları Serenay Hoşça, Bandırma’nın seçkin salonlarından Milano’da hazırlanan program ile evliliğe ilk adımı attılar.

Hiçbir masraftan kaçınılmayan görkemli Nişan töreninde Serenay ile Mustafa’nın nişan yüzüklerini AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Doğan taktı.

Doğan, genç çiftlere ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilerken, davete icabet eden Pınar ve Hoşça ailelerinin yakın akraba, eş ve dostları, görkemli organizasyonda bulunmanın ayrıcalığını yaşadı.

Genç nişanlılar hayranlıkla izlenen ilk dansları ardından kendileri için hazırlanan Nişan pastasını kestiler. Pasta merasimi sonrası sahneyi dolduran genç nişanlıların sevenleri önce dans, ardından oyun havaları ile gecenin tadını çıkarttılar.

Hoşça ve Pınar ailelerinin mutluluk denizine yelken açan evlatları Serenay ile Mustafa’nın Milano düğün salonundaki görkemli nişan töreni salonun özel olarak hazırlanması yanı sıra Piyanist Şantör Hakan Aslan, sinirli parmakları ile bir birinden güzel parçaları ile ortamı coştururken, unutulmaz gecenin video - fotoğraf kayıtlarını foto deniz üstlendi.

Gecenin en merak edilen konusu ise gelin Serenay’ın saçını hangi kuaförde yaptırdığı oldu. Meraklı bakışların yanıtını biz öğrendik. Serenay ve yakınların saçlarını Bursa’nın önde gelen kuaförlerinden Nilüfer’deki Saliha Güler Hair Designer & Make Up tarafından sanata dönüştürülmüş.

Bandırma Manşet olarak genç Nişanlıları kutlar,  ömür boyu mutluluklar dileriz.



Anahtar Kelimeler: Şubat' nişanlı kutlayacaklar
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı