14. BASKETBOL ADAMLARI DERNEĞİ ÖDÜLLERİNE TEKSÜT BANDIRMA BK DAMGASI

14. BASKETBOL ADAMLARI DERNEĞİ ÖDÜLLERİNE TEKSÜT BANDIRMA BK DAMGASI

Basketbol Adamları Derneği (B.A.D.) geleneksel 14. B.A.D. Basketbol Oskarları´nda TEKSÜT Bandırma BK Başkanı Özkan Kılıç Yılın Yöneticisi, Başantrenör Hakan Demir Yılın Antrenörü ve Tolga Geçim ise Yılın Erkek Oyuncusu ödüllerinin sahibi oldu.

Basketbol Adamları Derneği (B.A.D.) tarafından her yıl geleneksel olarak verilen ve bu yıl 14.´sü düzenlenen Basketbol Oskarları´nı kazananlar belli oldu. 100 kişilik büyük jüri tarafından uzun ve titiz bir çalışma sonrasında belirlenen adaylar arasından ödüle layık görülenler Basketbol Adamları Derneği yönetim kurulu tarafından açıklandı.

/resimler/2019-8/9/1020286520474.jpg

Juri Onur Ödülünü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer´e, Seferihisar Belediye Başkanlığı ve önceki dönemlerde spora olan katkısı nedeniyle verilirken efsane Basketbolcu Efe Aydan da jüri özel ödülüyle onurlandırıldı.

Açıklamayı yapan Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, ?Basketbolda Türkiye´yi kucaklayan ve ödül veren tek STK olmamız bizim sorumluluğumuzu arttırıyor. Daha önce ödül alması nedeniyle motive olarak başarılı çalışmalarını basketbol alanında devam ettirenleri de göz ardı etmiyor ve 2., belki de 3. Kez ödüllendiriyoruz. Bu da derneğimiz ve jürimizin en büyük özelliği. Ödül alan arkadaşlarımızı kutluyor, basketbola ve sporumuza hizmetlerinin artarak devamını temenni ediyorum.? dedi.

/resimler/2019-8/9/1020585270564.jpg

Bu yıl 14.´sü düzenlenen Basketbol Oskarları´nda ise üç ödül birden alan TEKSÜT Bandırma BK, adeta ödüllere ambargo koydu. TEKSÜT Bandırma BK Başkanı Özkan Kılıç Yılın Yöneticisi ödülünün sahibi olurken, Başantrenör Hakan Demir Yılın Antrenörü, Tolga Geçim ise Yılın Erkek Oyuncusu ödülünün sahibi oldu.

Basketbol Adamları Derneği (B.A.D.) geleneksel 14. B.A.D. Basketbol Oskarları´nda ödüller Eylül ayında İzmir´de düzenlenecek törenle dağıtılacak.

/resimler/2019-8/9/1021351052669.jpg

Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy ise, büyük jürinin sunduğu ve yönetim kurulunun onayladığı ödülleri kazananları şöyle açıkladı:

Onur Ödülü

:

Tunç Soyer

Jüri Özel Ödülü

:

Efe Aydan

Yılın Erkek Takımı

:

Anadolu Efes

Yılın Kadın Takımı

:

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı

Yılın Antrenörü

:

Hakan Demir (TEKSÜT Bandırma BK)

Yılın Erkek Oyuncusu

:

Tolga Geçim (TEKSÜT Bandırma BK)

Yılın Kadın Oyuncusu

:

Birsel Vardarlı Demirmen (Fenerbahçe)

Yılın Hakemi

:

Özlem Yalman

Yılın Yöneticisi

:

Özkan Kılıç (TEKSÜT Bandırma BK)

Yılın Sponsoru

:

Koç Grubu



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli