"128 Milyar Dolar nerde?"

CHP sormaya devam ediyor

CHP Genel merkezince başlatılan "128 Milyar Dolar nerde?" sorusu gündemde karşılık bulup, iktidar tarafından yanıt bulmayınca soruyu yöneltme sırası tüm teşkilatlara sıçradı. Ülke genelinde tüm ilçe başkanlıkları yanı sıra bazı vatandaşlar tarafından da gündeme taşınan "128 Milyar dolar nerde?" sorucu önceki hafta Bandırma CHP ilçe başkanlığı binasına asılan afişle sorulmaya devam edilmiş, ancak polis bir gece yarısı operasyonu ile CHP Bandırma ilçe başkanlığı binasından afişi indirmişti.

CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç bu noktadaki sorgulamasını bugünde sürdürdü. CHP İlçe Başkanlığı Cumhuriyet alanındaki parti binasına astıkları "128 Milyar dolar nerde?" pankartının akıbeti bugünde değişmedi.

Emniyet müdürlüğü ekipleri, Pankart'ın asılmasından 45 dakika sonra itfaiye yardımı ile pankart'ı indirerek zabıt tuttular.

CHP İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, "128 Milyar dolar nerde?" pankartına ilişkin yaptığı açıklamada; 

Birkaç hafta önce  “128 milyar dolar nerede?” içerikli asmış olduğumuz afişler, Bandırma dahil olmak üzere asıldığı gün tüm Türkiye’de polis tarafından kaldırılmış, bu afişlerimizi asan il - ilçe başkanları da ifadeye çağrılmıştı.

Biz de CHP Bandırma İlçe Örgütü olarak buharlaşan halkımızın parasını savunmuş, bu paranın nerede olduğunu sormuştuk. Akabinde afişlerimiz hem billboardlardan hem de İlçe Binamızdan polis eşliğinde bir gece aniden sökülmüştü. Konu ile ilgili de karakola gidip ifadelerimizi vermiştik.

Afişlerin toplatıldığı illerden olan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ’nın öncülüğünde 1.Sulh Ceza Hakimliği’ne yapılan itirazlar kabul edilerek afişe el koyma kararı hakimlik kararıyla kaldırıldı. Yani hep söylediğimiz gibi soru sorma hakkımızın önüne konulan bu engelin hukuksuzca verilmiş bir karar olduğu bizzat hukuk tarafından kabul edilmiş oldu.

“128 Milyar Dolar Nerede?” Sorusunun cevabını alana kadar da bu mücadeleyi sürdüreceğiz ve afişlerimizi Bandırma’da yeniden asıyoruz.

Halkın vergileriyle toplanan,çocuklarımızın geleceği,işçimizin ve emekçimizin alın teri  olan  bu paranın nereye gittiğini, halkın olanın nasıl buharlaştığını  siz cevap verene kadar sormaya devam edeceğiz..

128 MİLYAR DOLAR NEREDE?                   

                               CHP BANDIRMA İLÇE BAŞKANI

                                          Dr.Selim Panç



CHP BANDIRMA İLÇE BAŞKANLIĞI "128 MİLYAR DOLAR NERDE?" SORUSUNU SORMAYA DEVAM ETTİ. POLİS CHP İLÇE BİNASINA ASILAN "128 MİLAYR DOLAR NERDE? PANKARTINI 45 DAKİKA SONRA İNDİRDİ.
Anahtar Kelimeler: " Milyar Dolar nerde?"
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false