10 Ocak kutlamaları sürüyor

10 Ocak kutlamaları sürüyor

Basın dünyasında yerel ve genel muhabirlerin yer aldığı Bandırma Gazeteciler cemiyeti (BGC) 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü kapsamında yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile yılda birkez'de olsa sevenleri ile buluşma olanağı bulan gazeteci meslektaşlarımız bugün seri bir kutlama programını geride bıraktılar.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Kaymakam Engin Aksakal'ın da katıldığı resepsiyonda Bandırma'da görev yapan gazetecilere kahvaltı verdi.

Aynı zamanda göreve seçildiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri kapsayan bir sunumu bundan sonra hayata geçirmeyi planladıkları programların tanıtımında bulunurken, saat 13.00te Erdek Kaymakamı A. Atakan Atasoy, İdareciler günü ile örtüşen 10 kasım Gazeteciler günü dolayısı ile beraberinde Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve Sahil Güvenlik komutanının hazır bulunduğu bir resepsiyonda Gazeteciler ile birlikte oldu.

Günün son bölümünde ise Bandırma Gazeteciler cemiyetinde randevulu konuklarını ağırlayan BGC yönetimi samimi ve sıcak ortamda dostları ile söyleşi olanağı buldu.

Demokrasi ve Atılım Partisi Bandırma İlçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, yönetim kurulu ile birlikte geldiği cemiyette, basın mensupları ile söyleşide bulundu.  Cemiyetteki ziyaretler elbette bununla sınırlı kalmadı, Kadın-Der Başkanı Esen Ersoy yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile geldiği BGC'de, basın mensubu arkadaşlarına derneklerinin temsili Atatürk'in bir tablosunu armağan ettiler.

BGC'nin ofisi günün son ziyaretçileri Emniyet mensupları ile sonbuldu. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 5 kişilik bir gurup Bandırma Gazeteciler cemiyetine gelerek teşkilat adına tebrik ve teşekkürlerini ileterek, aynı kulvarda olmasa bile birçok kez aynı paralelde kamu adına görev üstlenen Basın mensuplarının bu özel gününü paylaşmanın mutluluğunu paylaştıklarını açıkladılar.

11 Ocak Salı günü ise Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, kurum bönyesinde hazırladığı kahvaltılı resepsiyon'da Gazeteciler ile birlikte olacak.



Anahtar Kelimeler: kutlamaları sürüyor
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı