1 hayat söndü

1 hayat söndü

5 yaralıdan birisi öldü, 9 yaşındaki Selin´in hayati tehlikesi sürüyor

Ocaklar´da önceki akşam sapkın fikirler uğruna gözünü kırpmadan masum insanların üzerine ateş açılan olaydan sorumlu 3 kişiden Erdem Turan ile Ogüz Akgün tutuklanarak ceza evine kapatılırken Kader K.´da adli kontrol şartı ile yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Ocaklar´daki kanlı saldırı olayı sorumluları adalet önünde hesap vermek üzere tutuklanmaları acılı ailelerin yüreğine su serperken bugün Bandırma Devlet hastanesinden gelen acı haber, başta aileler olmak üzere, olayı basın yayından takip eden binlerce insanı derinden üzdü.

Ocaklar baskınında göğsünden yaralanan ve olay yerinde çok kan kaybeden Mehmet Solaklar (46) bugün hayatını kaybetti.

Bursa´da serbest meslek sahibi olduğu ve Bayram tatilini geçirmek üzere eşi ile birlikte geldiği Ocaklar´da talihsiz olayın şanssız hedefi olan Mehmet Solaklar´ın cenazesi Bandırma Cumhuriyet savcılığı tarafından yapılan tespit sonucu, kesin ölüm raporunun tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna sevkine karar verildi.

Bandırma Devlet Hastanesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi devam eden annesi Yasemin Sinem Cebeci ile birlikte yaralanan 9 yaşındaki Selin Cebeci´in durumu ile ilgili olarak İstanbul´dan uzman cerrah tedarik edildi.

Küçük Selin için son ana kadar umutların sürdüğü Cebeci aileside Bayram tatili için İstanbul´dan Ocaklar´a geldikleri öğrenildi.

/resimler/2019-8/14/2231518013619.jpg



Anahtar Kelimeler: hayat söndü
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı