02-06-2022, Saat 20.oo Son 90 Dakika

02-06-2022, Saat 20.oo Son 90 Dakika

Bordo beyazlı kent Bandırma'da hayat durdu, Birçok işyeri kapısını kapattı, Kocaeli' göçünde tarihi ana tanık olmak üzere yola düştü.

"Büyük göç" dediler adına ne derseniz deyin, severek yapılan her şey tarihe düşen bir yapraktır. Bandırma'da doldurulamayan 17 Eylül, bordo beyazlı ekibi finale taşıyan Eyüp maçında hınca hınç doldu. Şimdi sıra "Kocaeli"nde tarih yazmaya geldi.

Sadece Bandırma değil, yüreği bir anadolu takımı Bandırma ile birlikte olup, kurtuluş'ta ve kuruluşta adı olan Bandırma ile birlikte olmak için sabahın erken saatlerinde yollara düşenlerin sayısı ilk belirlemelere göre 10 bin'i aştı.

Bu insanlar bir kez inandılar, Bu insanlar bu başarıyı daha önce Kayseri'de tattılar, şimdi sıra "Kocaeli" de tarih yazmaya geldi.

Sayılı gün gelip geçti, Süper lig'in kapısına ayağını koyan bordo tayfanın  çocukları, bugün Kocaeli'de o kapıdan içeri girerek 1965 ten beri özlemini çektiği lig'de yerini almanın coşkusunu yaşayacak.

Bandırma, o gün, bugün... diyerek düştüğü Kocaeli yollarından mutlu sonla dönüp 1965 te tohumları atılan Cinçukurunda bir kez daha tarihe tanık olacak.

"Haydi çocuklar, yanlız değilsiniz..."



Anahtar Kelimeler: -- . Dakika
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı