U-17 lig´de Şampiyon Bandırmaspor

 U-17 lig´de Şampiyon Bandırmaspor

U 17 PLAY-OFF MAÇINDA BANDIRMASPOR-GÖNENSPOR´U 3-0 MAĞLUP ETTİ.

 

     Süleyman ÖZAYDIN                                                                                                                                        

   Manyas stadında oynanan U 17 play-off maçında Bandırmaspor rakibi Gönenspor´u 3-0 mağlup etti. Yusuf Can Öztürk, Suayip Yıldız ve Melsi Ceyda Güzel hakem üçlüsünün yönettiği maça Bandırmaspor, Ali Serçek, Ömer Faruk Yılmaz, Savaş Deniz Aydın, Burak Çakar, Turgay Araz, Mert Balaban, Hasan Hüseyin Şahin, Emrah Güneş, Barış Onur Günaydın, Emincan Çapraz, Mehmet Can Aksak şeklinde çıkarken, Gönenspor ise Yusuf Fatih Kuleli, Alp Turhan, Serhat Fındıklı, Hasan Hüseyin Ulutaş, Anıl Güzel, Hacı Ömer Kahraman, Kaan Erol, Alpay Çağlayan, Barış Uçkun, Serhat Sevinç ve Mehmet Koyuncu on biri ile mücadele etti.

Bandırmaspor´un daha üstün oynadığı maçta ilk gol birinci yarıda Barış´tan geldi. Maçta ilk yarı bu sonuçla sona ererken, ikinci yarıda yine Bandırmaspor´un üstünlüğü vardı.72.dakikada Emincan takımının ikinci golünü kaydetti.

Maçın sonlarına doğru Bandırmaspor´lu Barış kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü atarak maçın skorunu belirledi. Bu arada Gönenspor´lu Anıl maçın son dakikalarında iki sarı kart cezası nedeni ile kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

/resimler/2016-2/7/0241470348595.jpg



Anahtar Kelimeler: Şampiyon Bandırmaspor
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı