" Orduspor karşısında daha farklı bir sonuç alabilirdik olmadı."

Başkan Elmastaş; "4-5 hoca ile görüşmelerimiz sürüyor. Tahmin ediyorum, bu hafta Salı veya Çarşamba günü net karara varacağız"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor´un Başkanı Erhan Elmastaş deplasmanda alınan Orduspor galibiyetinin kendilerini kamçıladığını, şampiyonluğun tek adayı olduklarını söyledi.

Elmastaş gazetecilere yaptığı açıklamada Orduspor karşısına alt yapı antrenörleri ile hazırlandıklarını ve 4-1 lik bir galibiyetle şehre döndüklerini hatırlatarak şunları dile getirdi:

?´Geçtiğimiz hafta eski teknik direktörümüz Kemal Kılıç ve ekibi takımı bırakınca, teknik direktörsüz yola çıktık ama , Alt birbirinden değerli hocalarımız  Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi ile güzel bir takım kurdular, haklı bir galibiyet aldılar. Farklı sonuçlarda olabilirdi ama buda bizim için çok güzel bir sonuç Sarıyer´in de mağlubiyeti önümüzün hala kapalı olmadığını ,önümüzün açık olduğunu şampiyonluktaki iddiamızın olduğunu söyleyebiliriz. Bundan hiçbir zaman zaten şüphemiz olmadı.  Olmayacaktır. Hala şampiyonlukta en büyük aday biziz. Bunun için tüm taraftarlarımızdan gösterdikleri sabır için kendilerine teşekkür ederim.

Yeni teknik direktör konusunda da gazetecilere açıklama yapan Elmastaş şunları söyledi:

"4-5 hoca ile görüşmelerimiz sürüyor. Tahmin ediyorum, bu hafta Salı veya Çarşamba günü net karara varacağız. 20 den fazla hoca üzerinde çalışmalar yaptık. 4´e 5´e indirdik Kendileriyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bandırma´ya Bandırmaspor´a yakışan bir hoca olacağına inanıyoruz."dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli