Kemal Kılıç´tan sitem dolu veda

 Kemal Kılıç´tan sitem dolu veda

Bandırmaspor Teknik direktörü Kemal Kılıç, hakkında sanal ortamdan asılsız söylevlerde bulunanlara sitem dolu açıklama ile Bandırmaspor´a veda etti

 

/resimler/2015-9/29/1435387712735.jpg

Bandırmaspor Teknik direktörü Kemal Kılıç, kulüp merkezinde yaptığı sitem dolu açıklama ile Bandırma´ya veda etti.

Kemal Kılıç, medyanın hazır bulunduğu basın toplantısında istifasını sunarken şunları söyledi.

/resimler/2015-9/29/1426239576858.jpg

"Başkan ve yönetim kurulu ile yaptığımız görüşme ardından karşılıklı ayrılma kararı verdik.  Ben bu süre içinde gerçek Bandırmaspor taraftarlarından özür diliyorum. Çünkü büyük bir hayal kırıklığı yaşattım. Her ne kadar sezon başı gibi gürünse de belirgin bir başarısızlık vardır. Tüm bu başarısızlığın faturası benim. Vicdanım rahat çok güzel bir kamp ve çalışma dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarında çok iyi performans gösterdik. Takımımızın kalitesinden hala çok olumlu şekilde bahsedebilirim. Ancak sonuçlarda ortada dolayısı ile belirgin bir başarısızlık söz konusu bu başarısızlığın faturası tamamen bana ait."

/resimler/2015-9/29/1429502395924.jpg

"Takım kaybediyorsa, kötü futbol oynuyorsa tabii ki sorumlusu benim. 2-3 yıldır finallerden dönmüş başarılara alışkın bir taraftar kitlesini mutsuz ettiğim için bir kez daha onlardan özür diliyorum."

"Sözümü tekrarlıyorum tabii ki gerçek Bandırmaspor taraftarı için... Bu süreç içinde benden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Kulüp Başkanı, Eski Başkan Mehmet Kılkışlı, Yöneticiler Ahmet Edin, Mülkü İnci ve Orhan Demir´e şahsıma duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum."

/resimler/2015-9/29/1430495682819.jpg

"Kabul edemediğim şeyler var... Sosyal medyayı takip eden insan değilim. Etrafımdaki kişiler tarafından bana iletilen konular, çok üzüldüm. Şahsıma ´Sarhoş´ demeler, 20 yıldır benim içki içtiğimi gören biri varsa şurada kendimi asarım. Onu söyleyen şerefsiz kimse eğer, o Allah huzurunda bunun cevabını verecek. Benim antrenörlüğümü eleştirebilirsiniz. En doğal hakkınız, beğenmeye bilirsiniz, kötü görebilirsiniz ama özel yaşantım ile ilgili hele hele ´Allahsız, Kitapsız.´ bu takımda namaz kılanı oynatmıyormuşum. Gibi çok abuk sabuk şeyler ŞEREFSİZCE onun kim olduğunu da biliyorlarmış!..."

"Antrenörlüğüm ile ilgili eleştirilere saygı duyarım. Ancak hayatını dine adamış bir adamın, 5 vakit namaz kılan bir adamdan ´Allahsız, Kitapsız...´ diye bahsetmek, en kibar kelimeleri bulmaya çalışıyorum ´Şerefsiz, Ahlaksız... Terbiyessiz´liğin dışında bulamıyorum."

"O adam kimse bırakın bir kere adam sıfatında değil, taraftarlık bir tarafa kalsın... Beni en çok üzen şeyler bunlardır. Seyircinin şahsıma gösterdiği tepki, protesto son derece doğaldır. Onların hepsinin önünde saygı ile eğilirim..."

"Ama birinci maçtan itibaren bir hocanın aleyhinde olmak, istifasını istemek bunun organize bir işin olduğunu düşünüyorum..."

"Ben gerçek Bandırmalı, Bandırmasporlu taraftarlardan özür diliyorum. Hayal kırıklığının büyük, onları üzdüğümüz için. Gerçek Bandırmasporlular her şeye layıktır.  Bandırmaspor´u ruhu ile sevenlerden bahsediyorum... Ama böyle belden aşağı vurarak karalamak, hiç hak etmediği birde tüylerin diken, diken oluyor. Sarsılarak bana o ifadeleri anlattılar. Benim gibi kendini inançlarına adamış bir insan için bu kadar kötü kelime kullanmak, başarısızlığımın bile önüne geçmek bende travma yarattı."

"O tür düşünen insanlar kimse hakikaten onların bu dünyada nefes almaları dahi Allah huzurunda kabul edilemez..."dedi.

/resimler/2015-9/29/1431504583356.jpg

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Kemal Kılıç sitem dolu veda
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false