Kanlı hesaplaşma

 Kanlı hesaplaşma

Adliye Sitesindeki kanlı hesaplaşmada, olayla ilgisi olmayan avukat sekreteri ile birlikte 3 kişi yaralandı.

Bandırma´da bugün saat 13:45 sularında meydana gelen silahlı saldırı olayında birisi olayla ilgisi bulunmayan avukat sekreteri olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Kanlı hesaplaşma Adliye yanındaki Avukatlar İş merkezinde meydana geldi. Susurluklu İş adamı Kıyasettin Balkaya, banka kredisi ile daire aldığı Sadullah Sayar ile arasındaki anlaşmazlık nedeni ile yargıya taşınan tahliye davasının sözlü düellosu Adliye sitesi Avukatlar iş merkezinde devam etti.

Öğle saatleri olması nedeni ile birçok adli yargı mensubu ve avukatların yemek yediği Avukatlar sitesinin PTT yönündeki girişinde tartışmaya giren taraflar, sözlü tartışmanın boyutunu aşınca son sözü silah söyledi.

Avukatlar İş merkezi PTT girişindeki masada oturan Sadullah Sayar(41) ile babası Ramazan Sayar(68)´in yanına oğlu Mertkan ile gelen İş adamı Kıyasettin Balkaya ödemesini yaptığı, ancak üzerine almadığı daireden tahliyesini isteyen Sadullah Sayar ile yüksek perdeden tartışmaya girdi.

/resimler/2015-12/21/2059357332724.jpg

Bu arada oğlu Mertkan Balkaya´da tartışmaya müdahil olarak Sadullah Sayar´a sandalye fırlattı. Olay ve gelişmelerin üzerine gelen İş adamı Kıyasettin Balkaya´nın iş ortağı Süleyman Özkan, sandalyelerin havada uçuştuğu kavgadan kendine vazife çıkartarak belinden çektiği silahı ile ortağı Kıyasettin Balkaya´nın hakını gasp Sadullah ve Ramazan Sayar´ı kurşun yağmuruna tuttu.

Kanlı çatışmada iş ortağının hasımlarına 9 el ateş eden Süleyman Özkan´ın silahından çıkan mermilerden 2 si Sadullah Sayar´ın ayaklarına isabet etti.

Sadullah Sayar´ın babası Ramazan Sayar ise sol diz ve sağ kaç kenarından sıyıran mermilerle yaralanırken, kanlı hesaplaşmada yanlarından geçen biriside tesadüfen yara aldı.

Olay sırasında öğle istirahatinde iş merkezinin bahçe bölümünde çay içen avukat sekreteri Ceren Güngör seken kurşunlardan birisine hedef oldu.

Ayağından yaralanan Avukat sekreteri Ceren Güngör ile ayaklarından yaralanan Sadullah Sayar ile dizinden ve kaşından yaralanan Ramazan Sayar olay yerine çağırılan 112 acil ambulansı ile Bandırma Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, Adliye´ye iki ayrı araçla gelen olayının muhatapları Kıyasettin ve Mertcan Balkaya ile ortakları  Süleyman Özkan 16 KC 865 plaka sayılı beyaz BMW marka son model lüx otomobili iş merkezi önünde bırakıp, diğer araç 16 KC 768 plaka sayılı Range Rover marka siyah jip ile olay yerinden uzaklaştılar.

Avukatlar iş merkezinde meydana gelen kanlı hesaplaşma olayı ardından olayın 1 numaralı silahlı saldırı zanlısı Süleyman Özkan, silahı ile birlikte polise teslim olurken, kavganın diğer muhatapları baba oğul Mertkan- Kıyasettin Balkaya ise arandıklarına ilişkin bilgi üzerine polise giderek teslim oldular.

Avukatlar iş merkezinde meydana gelen silahlı hesaplaşma ile ilgili olarak polis tarafından sürdürülen tahkikat sonrası, zanlıların yarın sabah adliyeye sevki bekleniyor.

/resimler/2015-12/21/2059537020511.jpg



Anahtar Kelimeler: Kanlı hesaplaşma
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false