"Göl" çekimleri tamamlandı

Cenk Behram Su´nun yazıp yönettiği "Göl" filmi´nin Bafa´daki çekimleri tamamlandı.

Yapımcı yönetmen Cenk Behram Su tarafından yazılıp çekilen "Göl" filmi tamamlandı. Erol Tezeren, Çiğdem Suyolcu, Devrim Özkan ve Atila Acar´ın rol aldığı "Göl" filmi Mugla ili Milas ilçesi Bafa gölünün en otantik köşelerinde çekildi.

Festival yarışması için hazırlanan kısa metrajlı "Göl" filmi, senaryo kadar güçlü karakter oyuncularının performansı zor ancak keyifli bir set çalışması sonucu iddialı bir yapım tamamlanmış oldu.

Bafa´daki çekimlerde hava çekimleri de yapıldı. Teknolojisinin yeni ürünlerinden mini kameraman helikopter kullanılan çekimlerde zaman ve mekânlar "Göl" ün lehine çalıştı.

Oyuncular: Çiğdem Suyolcu Erol Tezeren Devrim Özkan Atila Acar, Yönetmen: Cenk Behram Su, Görüntü yönetmeni: Hamid Tiveci, Sanat yönetmeni:  Arkın Selek, Yönetmen yardımcısı: Nesrin Ayşem Samur, Oyuncu koçu: Dağlar Uygur, Hava çekim operatörü: Kürşad Uslu, Ses operatörü: Cenk Yılmaz, Yapım sorumlusu: Ersin Yeniceli, Set ekibi: Erol Sara,  Mustafa Anbarlı rüzgâr gibi geçen bir haftalık çekimler sonucu buruk bir ayrılık vedası yaşadı.

Çekimleri tamamlanan "Göl" ün montaj çalışmaları tamamlandıktan sonra yarışmaya katılacak.

 



Anahtar Kelimeler: çekimleri tamamlandı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı