Filoloji Konferansı

 Filoloji Konferansı

?Uluslararası Akademik Filoloji Çalışmaları Konferansı (BICOASP)? 26-28 Eylül de Bandırma´da gerçekleşiyor

?Uluslararası Akademik Filoloji Çalışmaları Konferansı (BICOASP)? 26-28 Eylül Tarihleri Arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi´nde Gerçekleşiyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından 26-28 Eylül 2019 tarihlerinde ?Uluslararası Akademik Filoloji Çalışmaları Konferansı (International Conference on Academic Studies in Philology) BICOASP? başlıklı konferans düzenlendi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi´nde gerçekleşecek konferansta Dünya Dilleri ve Edebiyatları, Çeviribilim, Karşılaştırmalı Edebiyat, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Eski Çağ Dilleri ve Kültürleri, Klasik Türk Edebiyatı, Türk Dili, Türk Halk Bilimi, Yeni Türk Edebiyatı konularında Türkçe, İngilizce ve Fransızca çağrılı konuşmalar ve bildiriler sunulacak.

Konferansın amacı, belirtilen bilim alanlarındaki akademisyenleri, lisansüstü eğitim almakta olan öğrencileri ve uygulayıcıları bir araya getirerek kuramsal ve uygulamalı çalışmalar üzerine fikir alışverişi imkânı sağlamak.

Fransa, İtalya, Yunanistan, Almanya, Kanada, Azerbaycan, Özbekistan ve Kazakistan olmak üzere 8 farklı ülkeden 18 yabancı bilim insanı ve konuşmacı; Türkiye´den 61 farklı üniversiteden 96 bilim insanı ve konuşmacının katılım göstereceği konferans 26-28 Eylül´de

/resimler/2019-9/25/2159124908924.jpg



Anahtar Kelimeler: Filoloji Konferansı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false