Ağa, Erdek´e Deniz mi, getirecek ne!..

 Ağa, Erdek´e  Deniz mi, getirecek ne!..

Büyükşehir´e bağlı Bal-Park´tan Erdek´e büyük hizmet!...

Her fırsatta Manyas´ı aşıp Gönen´de termalde suyun ısı derecesini kontrol eden Büyükşehir belediye başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ve Erdek´i aşıp Marmara´ya teleferik çekme planlarını öteleyerek 9 günlük Bayram tatili öncesinde ekonomik kaynaklara öncelik verdi.

/resimler/2016-6/15/0124519814152.jpg

Geçtiğimiz yıl büyük umutlarla Erdek-Marmara hattına monte edilen kiralık Deniz-Dolmuş-Taksi ilk mali Blanco´da büyük zarar etti.

?Zararın neresinden dönülse kar? felsefesine inat Erdek-Marmara Deniz-Dolmuş-Taksi seferlerinde ısrar eden Ağa, Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu İmam Hatip Lisesinin bahçesini asfaltlayıp, iftarlı açılış töreni ardından iskele girişinde yaptığı değişikliğe bir yenisini ekledi.

/resimler/2016-6/15/0132365604564.jpg

Ağa, Bayram öncesi Bal-Park kanalı ile Erdek´te Cadde, Sokak, Kısnık vs her tarafı filli boya ile beyaz çizgilerle donatıp turizm kenti Erdek´in cazibesine katkı vermekle yetinmeyip, geçtiğimiz yıl törenle yıkımını gerçekleştirdiği Hal binası alanını tesviye ederek 500 araçlık yepyeni bir otopark kazandırdı.

Kot farkı nedeni ile mevcut otogar ´da kaynaklanan sel baskınlarından etkilenmeyecek yeni Bal-Park´ın önümüzdeki günler asfaltlanarak hazır hale getirilmesi bekleniyor.

Bandırma-Tatlısu-Karşıyaka ulaşım hizmetlerini de unutmayan Ağa, Tatlısu ve Karşıyaka seferlerini yapan iki ayrı kooperatifi bir araya getirerek 28 araçlık yeni bir hat tahsisi ile Bandırma-Tatlısu-Karşıyaka taşımacılığını Büyükşehir Ulaşıma tahsis etti.

Bandırma-Erdek hattından sonra, Bandırma -Tatlısu-Karşıyaka güzergâhını ulaşım standardına kavuşturan Büyükşehir Ulaşım Dairesinin, Şahinburgaz, Kestanelik, Çakıl, Ballıpınar, Ormanlı, Turan, Doğanlar, İlhanlar, Narlı, Yukarı Yapıcı, Yeniköy-Belkıs, Çeltikçi hatlarını da dizayn etmesi,  Hayata geçirilecek Marmara teleferik hattına Paşalimanı bağlantılı durak bekleniyor.

Diğer yandan Bandırma Otogar´da kiracısı tahliye edilerek işletmesi ?arka bahçe? Fırıntaş´a verilen Tuvalet işletmesinden son derece memnunluk duyan vatandaşlar, yaz sezonunda oldukça rantabl olacağı ve Fırıntaş´a büyük karlılık sağlayacağını düşündükleri sahillere 100-150 tuvalet yaparak kenar köşe tuvalet yapmaktan kurtarılmayı bekliyor.

/resimler/2016-6/15/0955288694494.jpg



demokrat
15.06.2016 08:50:49
param büyükşehir ucubesine gidecek diye inanın tuvalete gitmiyorum.

Anahtar Kelimeler: Erdek Deniz getirecek
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı